OGLASIO SE TOMOVIĆ NAKON ŽESTOKIH PROZIVKI DA SA IVANOM TROŠI NENADOVE PARE: “Kupujemo zemlju” (VIDEO)

Kada je saznao da se njegova i dalje zakonita supruga Ivana Aleksić viđa i druži sa bivšim zadrugarom i njegovim rijaliti neprijateljem Vladimirom Tomovićem, reper Nenad Aleksić Ša upao je u paranoju i pomislio da diskvalifikovani takmičar i njegova žena troše njegov novac.

Tomović se oglasio tim povodom putem Instagrama.

– Moram da se obratim ovim divnim ljudima u “Zadruzi”, pošto pričaju da nemam leba da jedem. Evo, ove moje ruke su čiste, nisu prljave, kao njihove, sa njihovim delima… Evo, ja orem i kopam! – rekao je Tomović, snimajući se dok je iza njega bager krčio zemljište.

– Evo, ovo moj rođeni brat snima! Ja mogu da se pohvalim da smo ovde kupili jedan deo imanja. Mi to kultivišemo i sređujemo, da možemo da kažemo da vraćamo imanje koje su naši preci prodavali… Evo, gore nam je kuća. Nemamo milione, ferarije, lamborginije, radimo, kupujemo zemlju… A ovi tamo što me prozivaju da trošim njegove pare, gospodin Nenad Aleksić i ona njegova divna djevojka, nek’ se ne sekiraju, ne trošim njihove pare. Ja ulažem svoj novac. Hvala bogu, imali smo oca koji nam je dovoljno stvorio – ispričao je, između ostalog, Tomović.

-Nama radi bager, njima neka radi tobogan, sve najbolje vam želim – dodao je on.

Leave a Reply