“TO JE NJENA BRUKA I SRAMOTA, JA SAM TOMOVIĆU ZAHVALAN”: Ša otkrio DETALJE BRAKA, pa se JAVNO OBRATIO Ivani Aleksić

“Ja sam tom čovjeku zahvalan, treba da mu se odužim.”

Poslije Jovane Tomić Matore, u debatu o tjeranju inata uključio se Nenad Aleksić Ša, koji smatra da je njegova supruga Ivana Aleksić u inat njemu ostvarila kontakt sa Vladimirom Tomovićem.

On je rekao da voli Taru, dok je Ivana navodno sa Tomovićem iz inata.

– Teranje inata može samo toj osobi da donese loše. Ja ovo gledam kao Ivanino poniženje, ne moje. Ja šta sam uradio, uradio… Ja im želim svu sreću, nek se inate, pucaju ćorcima – poručio je Ša.

– Ša je stalno govorio Vladimiru da nijedna normalna žena ne bi bila sa njim, da je ovakav i onakav. Eto, ovime je htio i da ti dokaže da bi tvoja bivša žena bila sa njim – ustala je Paula.

– Ja sam tom čovjeku zahvalan, treba da mu se odužim. Vjerujte mi, prvo jutro da sam ustao lagan, znam na čemu sam i sa kakvom osobom sam bio. Kod nas je malo u braku bilo monotono, postalo je dosadno, ona je vješto prikrivala neke stvari, drago mi je da su maske pale. Ja ne kažem da sam sjajan… Ali što Tara kaže, ja sam ovo uradio iz ljubavi, a ona iz inata. To je njena bruka i sramota – rekao je Ša.

– I ja želim (Ivani i Vladimiru) svu sreću, dobiće poklončić. Ja sam lagan. Nije lažno. Mislio sam da će da me sasječe, ali sam dobio bol na drugom mjestu – dodao je Ša.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Leave a Reply