OGNJEN AMIDŽIĆ JE SADA U BRAKU SA DANIJELOM, A NJEGOVA PRVA SUPRUGA JE NOVINARKA: Zanosna brineta NAPROSTO ZRAČI LJEPOTOM

Svi već znate Danijelu Dimitrovsku Amidžić drugu suprugu voditelja Ognjena Amidžića sa kojom ima sina Mateju. Ova svjetska ljepotica, koja je svojim izgledom očarala svjetske dizajnere i bila zaštitno lice mnogih kampanja, godinama je u braku sa Amidžićem.

O ljepoti Danijele Dimitrovski suludo je govoriti. Danijela zrači harizmom, neposrednošću i ljepotom.

og

(Foto:Story)

Ali i kada pogledate prvu suprugu Ognjena Amdižića shvatićete kakve je šarmantni voditelj imao sreće da oba puta osvoji prave ljepotice.

Milica i Ognjen su se upoznali na “Pinku” gdje je ona radila kao novinar informativne redakcije.

Milica i Ognjen vjenčali su se juna 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapcu, a svadbeno veselje je upriličeno nekoliko dana kasnije i u jednom beogradskom restoranu.

milica

– Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo – govorila je ranije Milica,prenosi Pulsonline.

Poslije četiri godine braka razveli su se, a poslije kraha izdali su jedno saopštenje u kome su objasnili da im se ljubav ugasila, ali i da će zauvijek ostati u prijateljskim odnosima. Svako je nastavio svojim putem.

Leave a Reply