DARKO LAZIĆ ZARADIO 50.000 EURA ZA VEČER, KAŽU DA JE KRALJ BAKŠIŠA: Čekajte da čujete koliko zarađuju ostali, IZNENAĐENI? – ITCbuss

DARKO LAZIĆ ZARADIO 50.000 EURA ZA VEČER, KAŽU DA JE KRALJ BAKŠIŠA: Čekajte da čujete koliko zarađuju ostali, IZNENAĐENI?

Poznato je da estradne zvijezde najviše novca zarađuju na privatnim veseljima, posebno na svadbama, krštenjima, proslavama punoljetstva… Neki od njih za noć zarade i po nekoliko desetina hiljada eura.

Romske svadbe su svakako jedne od najisplativijih kada je bakšiš u pitanju, u šta smo imali prilike više puta da se uvherimo ne samo po priči pjevača koji su na njima pjevali, već i po snimcima kojih na Jutjubu ima onoliko.

Pjevač Darko Lazić je već neko vrijeme prvi na listi kraljeva bakšiša. Kako je jednom prilikom otkrio, za jednu tezgu u Beču, zaradio je 50.000 evra za veče, i to bez dijeljenja sa ostalim muzičarima.

darko-e1615023402908

Prije nekoliko godina na Jutjubu se pojavio video snimak sa jedne proslave u Njemačkoj, na kojoj je pjevač Ljuba Aličić uzeo bakšiš od 25.000 eura, za samo nekoliko minuta. A pjevač je to i sam potvrdio u jednoj emisiji.

– Gostovao sam u Berlinu na jednoj svadbi i čovjek je pravio rođendan svom sinu. Pozvao je mene, Darka Lazića, i još neke pjevače… Aleksandru Prijović, Šerifa Konjevića, ne sjećam se baš tačno. I kaže meni: “Otpevaj mi pjesmu Njen oproštaj”, i ja kako sam počeo da pjevam, on je krenuo da daje novčanice od 500 eura. I stvarno nisam mogao da sve stavim u ruke, pa sam stavljao u džepove. To se sve podijelilo na nas sve, nisam ja samo uzeo – ispričao je Ljuba tada.

Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko podiže atmosferu do usijanja, a posebnu motivaciju za to ima naročito u dijaspori, gdje dobija najveći bakšiš.

Kako se spekulisalo, Đani je za otpjevanu pjesmu “Najjači” za pet minuta dobio čak 15.000 eura.

Šerif Konjević takođe je proglašen za jednog od estradnih kraljeva bakšiša.

Naime, kako se pričalo, on je na jednoj svadbi zaradio 30.000 eura. U prilog tome ide i video na kojem se vidi kako je pevač okićen evrima. Gosti su mu novčanice stavljali oko glave i oko pojasa, pa je tako Konjević bio pretrpan novčanicama, da ni sam nije znao koliko para ima oko sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *