JAVNA PORUKA SUPRUGU REPERU, IVANA ALEKSIĆ PRED 25.000 LJUDI IZGOVORILA OVE RIJEČI: A onda otkrila i da li ulazi u Zadrugu

Prvi put javno progovorila…

Supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana, uključila se uživo putem Instagrama sa Vladimirom Tomovićem, željna da progovori o svemu što je zadesilo.

Nakon spekulacija da je ušla u novu romansu sa diskvalifikovanim zadrugarom i da prave bebu, oni su morali da otkriju istinu.

– Izgleda da živimo kod mene u stanu, da pravimo dijete iz inata. Dijete koje nisam uspjela da dobijem sa njim, ali eto… Mora se stati na kraj ovim spekulacijama. Ti i ja nismo zajedno, ne pravimo bebu, nikada se nismo sreli uživo – rekla je Ivana i time otkrila da dete sa Ša nikada nije uspela da dobije.

Ona je pokušavala, nije pokušavala… To su bolne teme, nemojte je dirati – dodao je Tomović.

Ivana je u jednom momentu naglasila rečenicu “Moj bivši suprug”, pa su pratitelji očigledno shvatili da ona staje u kraj svim glasinama o mogućem pomirenju sa Ša i da je to javna poruka da je sa njihovim brakom gotovo.

Tomović je istakao da se uživo nikada nisu sreli, da nikada nisu pružili ruku jedan drugom, ali da njegov brat Vladan zna Aleksićku deset godina i da je tako saznao za Ivanu.

U jednom trenutku, Vladimir je napomenuo i činjenicu da Ivana ni u jednom trenutku nije htjela da uđe u rijaliti, iako je dobijala ponude u više navrata. Ona je to prvi put javno potvrdila.

– Tako je, nudili su mi, u pitanju su bile zaista velike cifre. I hvala im na tome, ali to nije moj svijet. Meni je i ovo sada neprijatno – napomenula je Ivana, misleći na lajv koji je pratilo oko 25 hiljada ljudi.

– Ona nije htjela da se uprlja ulaskom tamo, da bude kao mi, prljavi – rekao je Tomović.

Leave a Reply