Klikom na sliku zatvorite prozor.

 
ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIVA: Ova 3 znaka očekuju VELIKE PARE u maju! – ITCbuss

ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIVA: Ova 3 znaka očekuju VELIKE PARE u maju!

Ova 3 znaka će imati razloga za smijeh

Maj je mjesec veliki promjena, Venera ulazi u znak Bika i svima nam donosi talas pozitivne energije. Na svim aspektima ćemo osjetiti poboljšanje, a ruski astrolog Pavel Globa otriva koja to 3 znaka očekuje i iznenadni veliki novčani dobitak: 

Bik

Ovog mjeseca su vam zvijezde posebno naklonjene, pa pametno iskoristite to. Ukoliko ste planirali da pokrenete privatni biznis, sad je pravo vrijeme za to. Astrološki aspekti su odlični, kaže astrolog. Možete očekivati novčani dobitak ili povišicu kojoj se niste nadali.

Škorpija

Venera u znaku Bika će pozitivno uticati na sve osobe rođene u ovom znaku. Sav trud koji ste uložili do sad će se isplatiti. Nadređeni će znati da cijene vaš rad, pa možete da se nadate finansijskom boljitku sredinom mjeseca. Ukoliko ste planirali da promijenite radno mjestu, sada je pravo vrijeme. Prilike će se otvarati same od sebe. 

Lav

Došlo je vrijeme da odahnete i počnete da uživate. Sve što ste do sad radili, konačno počinje da se isplaćuje. Baš kao i Škorpijama i za Lavove počinje nevjerovatno uspješan period. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *