“Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih” BALI BEG IZNENADIO NOVIM SLIKAMA: “ŠTA SI URADIO OD SEBE?” Pogledajte kako sada izgleda glumac (FOTO)

Burak Ozčivit kojeg pamtimo kao Bali-bega iz hit serije ‘Sulejman Veličanstveni’ jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a već godinama glasi i za jednog od najljepših muškaraca svijeta.

Nova objava na Instagramu, u kojoj pozira s prijateljem, otkrila je da Burak ima novu frizuru koja obožavateljice definitivno nije oduševila. Naime, Burak se ošišao u svrhe serije ‘Kuruluş: Osman’ koju trenutno snima, a kako je priznao – nema toga što ne bi učinio zbog uloge.

bali1

‘Jao, što si to napravio od sebe?’, ‘Kakva šteta da se tako lijep muškarac uništio ovako ružnom frizurom. Izgubio si svu seksepilnost i ljepotu koju si imao’ , ‘Od najljepšeg muškarca na svijetu do jednog od najružnijih. I onda neka neko kaže da frizura ne čini čovjeka’ – samo su neki od komentara njegovih uzrujanih obožavateljica.

bali2

Burak, koji na Instagramu ima preko 17 miliona pratitelja, inače je poznat po ‘zapuštenom’ izgledu sa dužom bradom i kosom, a nova frizura sa kratkim šiškama većini njegovih obožavatelja nije dobro sjela.

bali3

Tješe se ipak da se samo radi o privremenoj frizuri i da će nakon snimljene serije ponovno pustiti svoju crnu kosu.

Leave a Reply