“Ti si žena koju sam ja tražio u svakoj bivšoj. Držaću te kao malo vode na dlanu” Vladimir se ovim riječima obratio IVANI, A EVO ŠTA JE ONA URADILA

Odnos Vladimira Tomovića i Ivane Aleksić, supruge od Ša, već par dana inrigira javnost. Nakon komentara koje su razmejnjivali na društvenim mrežama pojavile su se spekulacije kako se među njima razvija romansa.

– Iako se neko vrijeme držala po strani od cele priče vezane za preljubu, koju joj je muž napravio pred kamerama “Zadruge 4”, želeći da bude dostojanstvena do kraja, sada se sve promijenilo. Od kako je počela da se dopisuje sa Tomovićem kada je izbačen iz “Zadruge”, on joj je nametnuo svoje stavove. Poznato je kako žene padaju na njega i gledaju ga hipnotisano. On je prvi počeo da piše Ivani, dobio je njen broj od zajedničke prijateljice. Ivana je prvo bila odjmerena i nije se mnogo opuštala. Bilo je to samo: “Hvala”, “U pravu si”, a onda je on insistirao na video pozivima. To je nju počelo da opušta, da budi nešto u njoj, svu gorčinu koju oseća zbog Ša pretočila je u lepe emocije prema Crnogorcu. Naravno i on je pao na njenu lepotu, šarm elokventnost. “Ne mogu da vjerujem kakvo blago je kretenčina Ša ostavio zbog Tare Simov. Ti si žena koju sam ja tražio u svakoj bivšoj. Ja ću tebe da čuvam kao malo vode na dlanu” – priča izvor za Srpski telegraf.

– Ivana je prvo bila nesvjesna šta joj se dešava, šta se to u njenog glavi odvija. Počela je da se smije, da izlazi i šeta. Vlada ju j zvao svakog dana, to su bili pozivi do jutra. Nekada su znali da se oboje uspavaju – tvrdi izvor za gorepomenuti list.

Ipak, Vladimir je ranije sve ove navode kategorično demantovao.

– Ivana je divna žena koja ne zaslužuje da bude isprljana ovakvim tekstovima koji izlaze jer ja nju i ne poznajem lično. Ako su par komentara znak da smo u vezi onda je stanje uma danas na tankim granama – rekao je Tomović za “Blic”.

Leave a Reply