ISAK ŠABANOVIĆ SE OGLASIO NA INSTAGRAMU: Objavio sliku sa Momirom i napisao ovu poruku (FOTO)

Učesnik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”, mladi pjevač iz Podgorice, Momir Lukovac, sinoć je iznenada preminuo. Tužnu vijest saopštilo je Udruženje estradnih umetnika Crne Gore, kao i njegove kolege iz takmičenja koje se se na društvenim mrežama oprostile od njega. 

Momir se prvi put u popularnom šou programu pojavio ove godine u januaru, a njegov mentor bio je Aleksandar Milić Mili. U takmičenju se predstavio pjesmama “Prokleta je violina” Saše Matića i “Da me je ona volela”, koju izvode Mile Kitić, Saša Matić i Aca Lukas, međutim ni uprkos dobrom repertoaru, nije uspio da se plasira u četvrti krug.

– Momire imaš jako lep osmijeh i vidi se da si opušen i razdragan, tek si u drugoj polovini druge pjesme pokazao šta znaš. Jesi bucko, jedeš tijesto jedeš slatkiše, ali zamisli kakav bi dasa bio da smršaš još 15, 20 kilograma!? Mislim da imaš veliku budućnost, imaš divnu emociju-  poručiča mi je tada diva, a takmičar joj je dao obećanje da će smršati.

Momir je imao 24 godine, živio je u Podgorici i bavio se isključivo muzikom. 

Vijest o njegovoj smrti šokirala je njegove kolege iz takmičenja, kao i kolege, pa se na društvenim mrežama opraštaju od njega. 
Isak Šabanović je objavio sliku s njim na Instagramu, uz poruku:

isaks

– Počivaj u miru, brate – oprostio se od Momira i Isak Šabanović.

Leave a Reply