“NISAM JELA 15 DANA, A SINIŠA NE MOŽE LIJEPO DA PRIČA” Marija Kulić se javila u POZIVU, OTKRILA SVE DETALJE NAKON OPERACIJE – ITCbuss

“NISAM JELA 15 DANA, A SINIŠA NE MOŽE LIJEPO DA PRIČA” Marija Kulić se javila u POZIVU, OTKRILA SVE DETALJE NAKON OPERACIJE

Miljana Kulić prva je sinoć dobila video poziv, a u govornici je poslije dužeg perioda vidjela majku Mariju i sina Željka.

189340-bez-naziva-iff

– Mikice, je l’ me čuješ? Pa gdje si zlato? Jesi dobro? – javila se Marija.

– Mamice pričaj mi brzo, kakvi su rezultati? – pitala je Marija.

– Dobro smo, sve je završeno, evo i tata je dobro. Evo ga Željkić. Nemoj da plačeš, sve je super, sada smo odlično – govorila je Marija.
Dobila poziv sa majkom… Miljana i Marija Kulić

– Je l me ne lažeš? Kad ćeš da kreneš sa hemoterapijom? – pitala je Kulićeva.

189338-xx-iff

– Ne lažem. Još je rano, za šest nedelja tek. Nisam jela 15 dana, moram da smršam. Nemoj da brineš, bili smo u najboljim rukama – odgovorila je Marija.

Sin Željko se obratio mami… Miljana Kulić

– Željko, evo je mama. Je l’ voliš mamu? – pričala je Miljana.

– Budi dobra, pametna kao što jesi, nemoj da se glupiraš, pusti budalaštine, slobodno se opusti, iznosi svoje mišljenje. Nemoj da se sekiraš, sada je odlično, najgore je prošlo. Nemoj da se spremim da dođem na mjesec dana, a ti koji su te napadali, nemoj da im dođem. Budi dobra, zlatna si mi. Tata ne može lijepo da priča, još se nije oporavio poslije operacije. Nemoj da ćutiš nikom, rekao ti je tata – poručila je Marija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.