OGNJEN AMIDŽIĆ JE U SRETNOM BRAKU sa Danijelom, A EVO KO JE NJEGOVA 1. ŽENA: Razveli su se poslije 4 godine (FOTO) – ITCbuss

OGNJEN AMIDŽIĆ JE U SRETNOM BRAKU sa Danijelom, A EVO KO JE NJEGOVA 1. ŽENA: Razveli su se poslije 4 godine (FOTO)

Voditelj Ognjen Amidžić i direktorka modne agencije „Models Inc“ i nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska Amidžić važe za jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni. Njihova ljubav traje već deceniju, a sreću im je upotpunilo rođenje sina Matije.

“Brak kao i svaki – luda vožnja je u svakom smislu. Ima uspona i padova, ali je bitno da se trudite da dodate gas onda kada treba i zakočite kada vidite da je to dovoljno dobro. Ukupno deset godina smo zajedno i nama zaista ništa ne pada teško. Jedno drugom smo podrška“, rekla je Danijela jednom prilikom.

36672-29-000a-1000x1000

foto: Alo.rs

Ipak, malo je poznato da je prije Danijele Ognjen bio u braku sa Milicom Marković. Vjenčali su se u junu 2006. godine, a razveli se 4 godine kasnije. O razlozima za svoju odluku javnost su obavijestili saopštenjem u kom su objasnili da se ljubav ugasila, ali i da će zauvijek ostati u prijateljskim odnosima. Milica nije voljela da se javno eksponira ni dok je bila u braku s poznatim voditeljem, a i nakon razvoda svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

milica-m-1000x0

“Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo“, govorila je ranije Milica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *