EVO KO JE KUM NA VJENČANJU LUNE I MARKA – SVI GA DOBRO ZNATE IZ VELIKOG BRATA: Oženio se, pa razveo, EVO KAKO DANAS IZGLEDA

Luna Đogani i Marko Miljković odgodili su navodno vjenčanje jer njihov kum Savo Radović ne može da dođe u Srbiju zbog pandemije.

Savo je dobar drug Marka Miljkovića i njih dvojica se druže otkako su zajedno učestvovali u rijalitiju “Veliki brata”, koji se emitovao kod krajem 2006. godine.  

2530931-savo-radovic-ff

Upravo je Savo bio zvijezda domaće verzije ovog rijalitija. On je ušao naknadno u kuću “Velikog brata”, a tamo je važio za pravog šaljivdžiju.

Radović je uspio da osvoji i tadašnju voditeljku rijalitija Irinu Vukotić koja se udala za njega. Par je dobio kćerkicu, ali njihov brak nije potrajao. Poslije razvoda, Radović sa vjerenicom Željkom ima još dva sina.

https://www.instagram.com/p/CMPX21zB8l4/

Poslije razvoda nestao iz javnosti, ali očito nije gubio vezu sa prijateljem. Savo je čak i bio podrška Marku kada je ulazio u Zadrugu. Veoma je aktivan na društvenim mrežama. On, kako je jednom prilikom napisao, živi na relaciji Njemačka-Srbiji i ima svoju privatnu firmu.

Leave a Reply