KARLEUŠA JE VLASTIMIRU REKLA DA LIČI NA MISTER BINA, A ON JE SINOĆ URADIO NEŠTO NEVJEROVATNO: Jelena primijetila 1 detalj, JESTE LI VI?

Vlastimir Janković (24) iz Draginja ukrstio je večeras mikrofon sa Miodragom Đokićem (18) iz Niša.

Vlastimir, iz tima Viki Miljković, predstavio nam se pjesmama “Đelem đelem” i “Oj devojko đinđo moja”, dok je Miodrag, kome je mentor Goca Lazarević, odabrao numere “Nije taj čovek za tebe” i “A nekad je dolazla stalno”.

Žiri ih je nagradio jednakim brojem glasova 4:4.


Marija Šerifović prva se obratila kandidatima. Miodragu je zamejrila da on to može mnogo bolje i da se čuo umor u izvođenju kao i falš sa čim se složio i Bosanac a oboje su se složili da je Vlastimir bio vedar.

– Ja sam vidjela kod Vlastimira ono što vi nitse vidjeli- počela da objašnjava Jelena, a Viki je prekinula i objasnila kako se njen kandidat plaši Karleušinog komentara i da ima noćne more pošto mu je u prošlom krugu rekla da liči na Mister Bina. Međutim, kada ga je diva upitala da li je to istina kandidat je odgovorio da je se ne plaši, a ona nastavila svoje komentarisanje nastupa.

screenshot-40

– Vlastimir kada je pjevao obje pjesme uradio je nešto nevjerovatno! On je zjevnuo. Njemu se spava i meni se spava. Vlasto, pokazao si šarm, pokret, osmijeh, na kraju si i zjevnuo i zato si najviše zaslužio moj glas . Miodraže, dala sam ti glas zato što ova druga pjesma je toliko teška da izaziva hemoroide i mislim da si se muški izborio- objasnila je Jelena.

Kada je Viki dobila riječ i pokušala da objasni Miodragu šta mu zamjera, Jelena je prekinula.

– Viki ja kad slušam tebe poslije toga ne mogu nijedan akcenat da ubodem ti si bukvalno svaku riječ pogriješila , ja poslije ne znam kako da pričam…ali postaje mi egzotično- kroz smijeh je rekla diva, a Viki je u svoju odbranu rekla kako je ona sa juga i to ne može da promeni.

Leave a Reply