SAD ZNAMO NA KOGA NIKA LIČI: Sestru Duška Tošića gotovo NIKADA ne viđamo u javnosti, a evo kako izgleda! MALA NIKA ISTA TETKA (FOTO)

Zaova pjevačice Jelene Karleuše i sestra Duška Tošića uvek je bila velika podrška poznatim supružnicima, a u javnosti smo veoma rijetko u prilici da je vidimo.

Katarina često sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli fotografije sa svojim bratom Duškom, koje uvek privuku veliku pažnju i brojne komentare.

https://www.instagram.com/p/CKPO67ZM_Y-/

Dok jedni komentarišu sličnost između nje i njenog brata, drugi tvrde da Duškova i Jelenina djeca izuzetno liče na svoju tetku.

Nika je ista tetka! Lepo je vidjeti brata i sestru! Predivni! – samo su neki od komentara koji su se našli ispod jedne od najnovijih fotografija na Katarininom Instagram profilu.

Duškova rođena sestra oduvijek je bila u sjajnim odnosima sa poznatom snajkom, sa kojom je više puta išla na ljetovanja, ali i boravila u njihovoj porodičnoj vili.

https://www.instagram.com/p/CJg2UWQM1TT/

Inače, Katarina je u najtežim trenucima bila uz porodicu Karleuša-Tošić, pa je čak i čuvala njihovu djecu.

https://www.instagram.com/p/B0LcH8tlpze/

Naime, pjevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić su svoje kćerke Atinu i Niku ostavili kod njegove sestre Katarine Prodanov u Zrenjaninu kada su išli na sahranu Divne Karleuše.

Leave a Reply