TAKMIČAR “ZVEZDE GRANDA” MAHIR MULALIĆ NA INSTAGRAMU OBJAVIO TUŽNU VIJEST: U komentarima se oglasile i Marija Šerifović i Vanja Knežević…

Takmičar u “Zvezdama Granda” Mahir Mulalić je prije nekoliko dana imao porodičnu tragediju. Njemu je preminula majka.

– Šta god da napišem u ovom trenutku, malo je.. Mati je mati.. Kada imate majku čije je značenje imena “žrtva”, onda znate o čemu pričam.. Tvoja neizmjerna dobrota, duboko razumijevanje, kvalitetan odgoj i sve što si nam ostavila u amanet je nešto što će i dalje živjeti kroz nas.. Ti si bila i ostala naše svjetlo.. Naš pobjednik.. Zračila si vedrinom koju je malo ko imao.. Lijepe riječi, dobra djela, uskraćivanje svojih želja da bi nama i drugima pružila sve što je bilo u tvojoj moći.. Još mnogo toga lijepog bih ti volio reći, ali ostavit ćemo to za naš budući susret.. Molim Allaha dž.š. da ti podari Džennetske bašče, a ja ću nastaviti baš onako kako si me učila! Volim te majko! Čuvajte svoju majku.. Jer kad ode, tek onda shvatite koga ste zapravo imali kraj sebe! – naveo je Mahir u objavi na “Instagramu” uz objavljenu fotografiju svoje preminula majke.

Među prvima u komentarima Mahiru je podršku pružila njegova mentorka Marija Šerifović, ali i mnogobrojni takmičari iz “Zvezda Granda”.

Inače, špekuliše se da Mahir nije bio na snimanju novog kruga takmičenja, pa je pitanje da li je on odustao samo od ovog kruga, pa će se kasnije priključiti u nastavku takmičenje ili je možda odustao od kompletne sezone.

Leave a Reply