PALA U NESVIJEST! DOKTORI STIGLI U ZADRUGU: Pjevačici se slošilo, SVI PRITRČALI DA POMOGNU, obezbjeđenje je izvodi (VIDEO)

Iza Sandre Rešić je burna noć u rijalitiju. Pjevačica se najprije posvađala sa najbližim prijateljima, a potom je usljed pritiska pala u nesvjest.

– Ovdje vam ćutim kao kreten, a svašta radite. J*bete se, p*šite k*rčeve ispod jorgana – rekla je Sandra.

– Moje mišljenje je da lažeš i da spletkariš, za ovu situaciji, da li se zbog toga odričeš prijatelja? Rekla si da postoji pet osoba, pereš Erminu – urlala je Matora.

– Nikog izdala nisam, za Erminu sam rekla kad je već Đedović rekao… Šta sam ja sebi dozvolila… – govorila je Rešićeva.

– Nikad neću da pružim ruku Sandri Rešić poslije ovoga… Da se mene neko odriče. Ne družim se ni sa kim više, družim se sa Erminom i to je to – urlala je Matora.

Nakon emisije i sukoba sa Matorom, Sandra Rešić je izašla na vazduh, a Rialda Karahasanović joj je očitala bukvicu zbog dešavanja sa prijateljicama proteklih dana, a naročito žestoke svađe koju je imala u emisiji.

Sandri se u jednom trenutku slošilo. Pjevačica je počela da se hvata za glavu, a zatim je pala u nesvjest. Ermina je odmah dozvala pomoć, a obezbjeđenje je izvelo Sandru, kako bi joj bila ukazana ljekarska pomoć.

Leave a Reply