EVO ŠTO NISAM OTIŠLA PO DJECU, OVO JE PRAVA ISTINA: Tanja Savić konačno otkrila – KAKAV PREOKRET

Starateljstvo nad djecom još uvijek nije riješeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo, nakon razvoda – rekla je Tanja

Popularna pjevačica Tanja Savić nije obaviještena da je njen suprug Dušan Jovančević navodno uložio žalbu na odluku suda da se njihovi sinovi vrate u Srbiju, već je za tu informaciju saznala iz medija.

Ističe, ako je to istina, ona je “bez teksta”.

Tanja ima problem da ode u Australiju po sinove zbog otkazivanja letova i obaveznog karantina u trajanju od dvije sedmice koji mora da provede tamo, a ističe da ne postoji drugi način da vrati djecu, jer, kako kaže ekskluzivno za Telegraf Jetset, ako ne ode po njih otac ih neće vratiti u Srbiju.

– Saznala sam iz medija da je Dušan podnio žalbu na odluku suda da se djeca vrate u Srbiju, kad ste mi proslijedili, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad djecom još uvijek nije riješeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se djeca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – ljubazno je rekla Tanja za Telegraf.rs.

foto: Instagram

– Međutim, iz sata u sat se letovi menjaju, po jednm letu primaju vrlo malo putnika, postoji velika mogućnost da se let otkaže iako se karta rezerviše baš smo uslovljeni što se tiče leta. Ako se kupi biznis klasa, ako se i otkaže taj let, onda postoji mogućnost da nam vrate kartu za sljedeći, budući let za Australiju, a ako je ekonomska klasa to propadne svakako – objasnila je pjevačica.

– Malo je nezahvalna situacija zbog ove korone, pritom i karantin se tamo računa, mora da se sedi u karantinu dvije nedelje. Da je jednostavno, nije. Tražim najlakšu moguću opciju i najkraći mogući let, mora da se preseda, ali gledam da ne provodim dosta vremena na aerodromu, da ne budem dugo na aerodromu zbog pandemije – ispričala nam je Tanja i dodala da djeca znaju i da su pripremljena na povratak u Srbiju.

– Ne postoji mogućnost, nažalost, da djeca dođu u Srbiju u pratnji nekog drugog, pokušavala sam sa ministarstvom da donesemo neku odluku, međutim, to ne zavisi od nas, nego od australijskih organa. Djeca su maloljetna, a pošto ih tata neće dovesti, onda moram ja. Čula sam se sa djecom jutros, dobro su, znaju da se vraćaju u Srbiju, pripremljeni su na to – zaključila je Tanja za “Telegraf.rs”.

Leave a Reply