ANA KORAĆ REKLA – SVE ŽENE HOĆE DA BUDU KAO JA: A onda je Ognjen spustio, IZGOVORIO 1 REČENICU, MUK U STUDIJU

To je svuda oko nas. Mi živimo u površnom vremenu, samo se gleda izlog”

U ovonedeljenom izdanju emisije “Magazin In” gosti Sanje Marinković bili su voditelj Ognjen Amidžić, medijska ličnost Ana Korać, pjevači Darko Lazić i Lepa Lukić, kao i roditelji zadrugara – majka Tare Simov, Miroslava i otac Maje Marinković, Taki.

Voditeljku je zanimalo zašto i da li djevojke žele da liče na Anu Korać, a ona je dala iskren odgovor.

– Glupo je da ja pričam kakav sam čovjek. To treba neko drugi da kaže. Ja se bavim modelingom, lijepa sam, zovu me da reklamiram neke stvari i to je to. Da li sam dobra osoba ili ne, to neko drugi neka kaže. Svaka djevojka želi da bude kao ja. Svi hoće da me kopiraju, da liče na mene, dolaze kod mojih frizera sa mojih slika, hoće da liče na mene. Ja nikada nisam krila ni da sam radila korekcije – rekla je Ana.

– Otkud ti znaš da sve djevojke žele da budu kao ti? – pitala je Lepa Lukić

– Dobijam dosta poruka, pitaju sve i svašta. Navela sam primjer, recimo, kupim minđuše i dosta djevojaka želi to – rekla je Ana.

– Sve je to što Ana priča najnormalnija stvar, ja ne pričam o dubljim stvarima bilo koje vrste. To je svuda oko nas. Mi živimo u površnom vremenu, samo se gleda izlog – pecnuo je Ognjen Amidžić Anu svojom iskrenošću..

Leave a Reply