DARKO LAZIĆ GRCA U DUGOVIMA, PRIČALI SU DA DUGUJE MILION EURA, SADA JE OTKRIVEN TAČAN IZNOS: Oglasio se pjevač, ovo nismo očekivali – ITCbuss

DARKO LAZIĆ GRCA U DUGOVIMA, PRIČALI SU DA DUGUJE MILION EURA, SADA JE OTKRIVEN TAČAN IZNOS: Oglasio se pjevač, ovo nismo očekivali

Pevač Darko Lazić bio je u dugovima, što je i sam rekao, a navodno se radilo o milionskom iznosu, ali je Lazić riješio da progovori o ovoj temi i stavi tačku na nagađanja.

darkolazic130920200019-830x0-830x0

– Dva i po miliona, ljudi, pa taman posla. Ne znam gdje bih tolike pare mogao da potrošim, nešto bih bar napravio. Počela je priča za te pare, za neki silni bakšiš, pa se nadovezalo da mi je neko naplatio reket, pa kamatu, da ja dugujem… – rekao je Lazić.

– Bilo je 500 hilljada, pa sam rekao nije 500 nego milion, pa je bilo milion i po, pa sam reko da nije više ni milion, sad je dva, pa dva i po. Nemam dugove, daleko bilo – ispričao je Darko u emisiji “IDJ Hot”.

Podsjetimo, Darko je nedavno sa kumom pokrenuo privatan biznis zahvaljujući kojem odlično zarađuju i tokom pandemije korona virusa, dok muzičari ne rade.

Oni su otvorili firmu koja se bavi izgradnjom zgrada i luksuznih apartmana po Srbiji, angažovani su na nekoliko lokacija, a investicija na Kopaoniku koštaće ih navodno oko 300.000 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *