ASTROLOG OTKRIO – EVO KAKVA SUDBINA ČEKA JELENU KARLEUŠU I DUŠKA TOŠIĆA: Da li će im brak opstati? UPOZORILA IH NA BLISKU OSOBU – ITCbuss

ASTROLOG OTKRIO – EVO KAKVA SUDBINA ČEKA JELENU KARLEUŠU I DUŠKA TOŠIĆA: Da li će im brak opstati? UPOZORILA IH NA BLISKU OSOBU

Jelena Karleuša i Duško Tošić već 13 godina su u braku iz koga imaju dvije kćerke Atinu i Niku.

Poznati par posljednjih godina prate brojni skandali i glasine o aferama sa obe strane. Međutim, pjevačica i fudbaler uspjeli su da sačuvaju svoj brak.

Astro tumač Vesna Rivas otvorila je karte pred kamerama portala Srbija Danas.com, te predvidjela šta Karleušu i Tošića očekuje u budućnosti.

145077265-105191684829927-2018425497660737799-n-0

foto: Srbija Danas

Naša sagovornica ističe da je ovo za Jelenu sudbinska godina, pa će u njoj riješiti mnoge svoje probleme na privatnom planu.

– Jeca je ušla u sudbinsku godinu. Ovo je sve bilo za grebanje, a sada će biti razređivanje, čišćenje, eliminisanje. Jelena od 15. juna ulazi u sudbinski period i to će trajati do juna 2022. godine. To znači, prvenstveno, raščišćavanje na emotivnom planu. Postoje teme koje su gurali pod tepih ona i Duško, koje će isplivati u prvi plan – ističe Vesna i dodaje šta predstavlja ovaj period za oba bračna partnera:

– Kada jedno od partnera uđe u tu sudbinsku godinu u tom raščišćavanju se dešava ili da pukne brak ili da ispričaju jedno drugom sve i oproste ili prihvate stvari koje treba da prihvate i ostanu još jači. Oni su prošli prvu devetku, oni će naći rješenje za svoje probleme i problemčiće. Jelena ima izuzetno jak kod. To je kod žene koja se bavi javnom scenom. Ima svoj brend. Prosto, to je njoj dato tako od Boga. Nju zezaju emocije. Čim zablesavi to može da je košta karijere – naglašava Rivasova.

5c34837e-f238-463a-b437-70c10a0a0a67-karleusa-i-dusko

foto: Instagram

Astro tumač posebno se pozabavio detaljima koji po kartama ukazuju da su Jelena i Duško stvoreni jedno za drugo.

– Oni su se našli po mnogo osnova, po hemiji i ljepoti. Oboje imaju neverovatnu energiju. Duško je dosta svoj, samostalan, mrzi okvire, gušenje. Široka narodna masa to ne zna, to zna samo Jelena. To što oboje imaju poriv za malo švaleracije, da pogledaju drugoga ili drugu, to je normalno jer imaju petice u rodnom kodu. Kod Duška je naglašeno to koketiranje, zavođenje i Jelena je to koketiranje. Vrlo su slični. Čak on ima više sklonosti da odleti. Ona se kroz posao daje i njoj ako to proradi, to je zato što je zapostavljena. Tošiću nije dobro da bude pijan, jer može svaka da ga ima. Aspide mogu da se uvuku i da ga iskoristi – govori naša sagovornica.

Vesna Rivas posebno itiče da je ovo godina bračnog para Karleuša – Tošić, ali posebno je kritičan period do mjeseca maja jer su okruženi ljudima koji im ne žele dobro.

– Lijepa je ovo godina za njih. Definitivno će riješiti svoju sudbinu u naredne dvije godine, da riješe neke istine. Kod njih ima ljubavi i to ljubavi koja traje. Jeci je jako bitan krevet, njemu je jako bitan brak. Uhode jedno drugo (smijeh). Sve što se pisalo za njih sve je to više marketing nego neke prevare. Između njih postoje čiste emocije, ali imaju mnogo neprijatelja oko sebe. Iz ljubomore prema njoj i pakosti pravili su nevolje njemu. Njega je više uzdrmalo ovo dešavanje. Naizgled jako bliski ljudi im nisu dobri. Moraće da promjene krug prijatelja. Od maja mjeseca sve lijepo predstoji za njih – zaključuje Rivasova.

Vesna posebno ističe da Jelena i Duško moraju da se čuvaju ženske osobe koja im je izuzetno bliska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *