DALILA I DEJAN SE TAJNO DOPISIJU PREKO PAPIRIĆA: Kamera snimila mjesto na koje guraju poruke, DRAGOJEVIĆI RAZOTKRIVENI (VIDEO)

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević su tema javnosti ali ali zadrugara, a sad je isplivao video gde se navodno ovaj mladi bračni par dopisuje preko porukica, koje kako se čini ostavljaju u čizmi u zajedničkom garderoberu.

Kako je objavio Osman Karić, na Instagram storiju se jasno vidi da Dalila i Dejan nešto “muljaju” oko zlatne čizme.

Čak u jednom trenutku Dalila zavlači ruku i nešto dugo traži u obući, što je jedan od video snimaka.

U drugom se vidi Dejan, koji izvlači tu jednu istu čizmu i ostavlja nešto u njoj, dok Dalila odmah za njim dolazi i izvlači tu istu čizmu upadljive zlatne boje i kao da čita nešto iz nje.

Mnogima je sumnjiv ovaj video ali i odnos Dalile i Dejana, kada se njegova žena ljubi pred njim sa Filipom Carem, a on danas govori da neće da se prvi razvede, tačnije neće prvi da načini korak ka razvodu.

U prilog tome ide i činjenica da Dalila nije priznala javno da je imala odnose sa Filipom, a da li je to zbog Dejana, vidjet ćemo.

Cela ova priča oko Dalile, Dejana i Cara je tema javnosti, medija ali i zadrugara, koji sa jedne strane sumnjaju da su sve isplanirali, dok drugi ipak misle da je nemoguće odglumiti sve ovo.

Mnogi su komentarisali da su Dejan i Dalila navodno prodali svoj brak zarad 1.500 eura sedmično, a da li je stvarno sve igra, procijenite sami…

Leave a Reply