DRAMA U ZADRUZI SINOĆ! ONESVIJESTILA SE MILICA, A MENSUR POBJESNIO I VRIŠTAO: Evo šta se desilo, Dalila je njih dvoje stavila za potrčke

Prava drama odigrala se u Bijeloj kući kada je Dalila Dragojević postavila Frana Pujasa i Milicu Veaselinović za potrčke, a Milica se u jednom trenutku i onesvijestila.

– Sa Franom u izolaciju ide Milica – rekla je Dalila.

– Na početku je meni Milica rekla da je Fran simpatičan – rekla je Miljana.

Ja sam primijetila kod Milice od samog starta simpatije prema Franu, sa Franove nisam nešto specijalno. Čisto malo da se provjeri teren i neka ostane sam u krevetu. Treba da imaš povjerenje u svoju djevojku – rekla je Dalila.

– Ti si tako smatrala u svom slučaju. Ja sam ovo očekivao i nadao sam se, želio sam. Ja ću sa Milicom uživati ove nedelje u izolaciji. Fran ima pravo da radi šta hoće, ali ovo je tupa priča – komentarisao je Ajdarpašić.

– Naravno da ne treba da imaš povjerenje u nju, ali je l’ imaš želju da je pustiš i vidiš šta bi uradila? – pitala je Sandra.

– Ja sa Mensurom nisam nešto, ali ovo je podlo! Komentarišete Mensurov postupak, a ne komentarišite njen – vikao je Miki.

– Lorna, ko je Oliver u njenom životu? – pitao je Milan Milošević.

– Ne znam šta je od prije, bio je sa njenim prijateljem. Ja sam Milici poslala da mi spusti upaljač i pitala sam ga šta rade, on je rekao da će da ode jer oni kao… Rekla sam da će zbog toga biti zaznuto… – rekla je Lorna.

– Ne znam šta je bilo u sobi, ali sam bila ispred sobe… Milica i Oliver su ostali, ne znam šta su radili unutra, sami bili jesu. Ne mogu da kažem da je nešto imala, jer nisam bila tu – rekla je Ana.

– Prije svega komentari zadrugari da treba da napadnemo Dalilu, a ta zauzeta djevojka je sa 17 godina dozvolila da bude povezana sa 20 momaka – ubacila se Tara.

– Da je najveća ku*va na svetu biću sa njom jer je volim. Možete da stavite pet momaka u izolaciju. Znate mene i biće tako, svoje sam rekao. Ja sam došao kao vojnik ovde. Kunem se grobom tatinim, pok,laću vas sve. – pobjesnio je Ajdarpašić, a Milica je briznula u plač.

Mensur je krenuo za njom, držao ju je u naručju i zaplakao sa njom. Milica se u jednom trenutku onesvijestila, a Mensur ju je odveo napolje.

Zadrugari su komentarisali da Milica folira i da se nije onesvijestila.

Leave a Reply