PRVA SLIKA TRUDNE JELENE BIN DRAI, ČEKA 4. DIJETE SA ŠEIKOM IZ DUBAIJA: A tek da vidite njega, USLIKANI U ŠOPING CENTRU (FOTO) – ITCbuss

PRVA SLIKA TRUDNE JELENE BIN DRAI, ČEKA 4. DIJETE SA ŠEIKOM IZ DUBAIJA: A tek da vidite njega, USLIKANI U ŠOPING CENTRU (FOTO)

Jelena bin Drai i njen suprug, šeik Said bin Drai, uslikani su u tržnom centru u Dubaiju, gdje su uz poštovanje svih propisanih mjera došli u kupovinu. Jeleni se uveliko poznaje trudnički stomak.

Vest da najbogatija Srpkinja u Arapskim Emiratima Jelena bin Drai (41) čeka četvrto dijete sa suprugom, šeikom Saidom obradovala je mnoge, naročito buduće roditelje, pošto trudnoća nije bila planirana. “Super TV” donosi ekskluzivni paparaco iz Dubaija na kojem se vide Jelena i Said koji su svratili u jedan tržni centar, a na fotografija ma se jasno vidi i stomak srpske misice.

32bk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtvrnn01eqv8vytk4zmewmzblotyxzwzjzthkn2vmn2e2ogzjnddmotkuanbnkzmczqlkaieabq

foto: Blic.rs

– Bilo je jasno da su u žurbi kada smo ih vidjeli ili su zapravo zbog pandemije ubrzano hodali jednim od najpoznatijih šoping molova tamo. Oboje su imali maske ne licu i hitro su kupili šta su imali i izašli. Uz njih je bio i Jelenin lični asistent, koji je prati svuda, čak i kada ide sa suprugom – kaže izvor za “Blic” koji se zatekao na licu mjesta.

Da su iznenađeni blagoslovenim stanjem, ali i da su sretni, nedavno je za „Blic“ potvrdila Jelena.

– Nismo očekivali. Iskreno, bili smo iznenađeni, ali svakako je to bilo veoma prijatno iznenađenje za nas i naše porodice. Oboje smo uzbuđeni kao i svakog prethodnog puta, čak možda sada još više jer nije bilo očekivano, ali čini mi se da Said više pokazuje tu znatiželju i veoma je nestrpljiv da upozna još jednog člana naše porodice – iskreno je rekla Jelena, koja je veoma poslovno ambiciozna, pod njenim patronatom nalazi se lanac kozmetičkih salona, modni brend, humanitarna organizacija, nekoliko vrtića i klinika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *