DAN ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: Recite nam na koji dan ste rođeni, A MI ĆEMO VAM REĆI ŠTA VAS ČEKA – ITCbuss

DAN ROĐENJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU: Recite nam na koji dan ste rođeni, A MI ĆEMO VAM REĆI ŠTA VAS ČEKA

Svakim danom u nedelji vlada određena planeta i utiče na naše živote. Dan na koji ste rođeni u mnogome može da odredi sudbinu i karakter, a evo i kako:

Ponedeljak – uticaj Mjeseca

S obzirom da ovim danom vlada Mjesec, osobe rođene u ponedeljak su uspješne, osjećajne, pomalo plašljive i imaju razvijen majčinski ili očinski instinkt. Teže mirnom i stabilnom životu, ali sudbina često pred njih postavlja repreke, pa im je život dinamičniji nego što bi oni to željeli. Cijene porodične vrijednosti i maštaju u kući punoj djece i skladnom odnosu sa partnerom. Imaju razvijenu maštu, te usljed problema bježe u snove i romantiku. Česte promjene raspoloženja su nešto što ih prati cijelog života. Intuicija je izražena. 

240457-shutterstock-1469010161-ff

Utorak – uticaj Marsa

Osobe rođene u utorak su dinamične, borbene, dovitljive i snažne. U nekim situacijama znaju da pokažu i “zube”. Ne daju na ono što je njihovo i jasno znaju šta žele od života.

Samouvjereni su i ako njih pitate, u životu je sve moguće postići, samo ukoliko se dovoljno potrudite. Ovim pravilom se vode kroz cijeli život. Nikada ne miruju i žive za izazove i avanture.

Srijeda – uticaj Merkura

Merkur utiče da osobe rođene u srijedu budu dobri govornici i odlični u bilo kom medijskom poslu. Žele život da ispune uzbuđenjem i avanturom. Njih miran život zamra, a inerciju ne posnose. 

S druge strane, vrlo su nestrpljivi i imaju kratak fitilj. Imaju previše želja, pa su često nezadovoljni jer ne mogu da postignu sve što zamisle. Porodica i partner pored njih mogu biti nezadovoljni, jer ove osobe često svoje želje i potrebe stavljaju ispred svih ostalih.

Četvrtak – uticaj Jupitera

Za osobe rođene u četvrtak, život je vrlo zabavan. Oni na sve situacije gledaju sa vedrije strane, pa su uvijek dobro raspoloženi. Sve probleme rješavaju temepljno, na filozofski način. 

Velikodušni su, odlučni, ali i čvrsto stoje na zemlji. Znaju šta žele, ali se ne zanose i znaju koliko mogu da ostvare. 

Djeluju pozitivno i poučno na svoju okolinu, često osvajaju velike simpatije i postaju veoma popularni ili omiljeni u društvu.

Petak – uticaj Venere

Estetika, dobar stil i prefinjen ukus, ove riječi bi najbolje opisale osobe rođene u petak. One uvijek nastoje da izgledaju lijepo i privlačno, pa uglavnom važe za vrlo atraktivne osobe. Na njihov šarm gotovo niko ne ostaje imun.

Vole putovanja, različite zabave i odmor. Osnovna lekcija koju treba da nauče o životu je da se do važnih ciljeva dolazi postupno, strpljivo i sa ulaganjem velike energije.

Mana im je jer lako odustaju od zacrtanih ciljeva.

Subota – uticaj Saturna

Osobe rođene u subotu su racionalne, praktične, upirne i vrlo smirene. Vrlo su odlučne, a na okoliko djeluju autoratitivno. Vole miran način života i uživaju kada je u svakom aspektu života sve sređeno “pod konac”. Insistiraju na tome da u životu sve bude jasno definisano, određeno i organizovano.

U životu ih najviše pogađaju laži i nepravda.

Nedelja – uticaj Sunca

Osobe koje su rođene ovog dana poseduju ogroman entuzijazam, izraženu potrebu za dominacijom i skreću veliku pažnju na sebe ili na svoja dela. Uporni su i nastoje da ostvare sve što zacrtaju.

Vole da se takmiče, ali i pobeđuju. Poraze teško  podnose, pa zato konstantno rade na sebi i trude se da budu bolji svakim novim danom. Uživaju u komplimentina i divljenju okoline. 

Obično žive i rade van standardnih normi i odupiru se autoritetima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *