“MOJOJ MAMI NIJE DOBRO”, POSLIJE SMRTI OCA DARKO LAZIĆ ponovo tužan: Oglasio se srceparajućim riječima! – ITCbuss

“MOJOJ MAMI NIJE DOBRO”, POSLIJE SMRTI OCA DARKO LAZIĆ ponovo tužan: Oglasio se srceparajućim riječima!

Iako je u par navrata odlagao zavjetovanje na večnu ljubav i vjernost vjerenici Marini Gagić, Darko Lazić je konačno prelomio da ozvaniči pred Bogom i zakonom ljubav koju osjeća prema njoj.

– Marina je već moja žena iako se ne preziva Lazić zvanično. Ali to ćemo rešiti kada prođe pandemija korona virusa. Sada nam je najbitnije da smo živi i zdravi – istakao je za “Informer” pjevač, za koga ova rečenica ima posebno duboko značenje nakon što je nedavno izgubio oca Milana.

– Brinem se za majku, ona je jako loše otkako je tata umro. I baki je teško, nikako se ne miri sa tim da nema više njenog sina. U porodici nam je trenutno jedina radost moj sin Aleksej, on nam daje snagu. On nas sve diže kada padnemo psihički. Zbog njega smo okitili kuću i pripremili lijepe novogodišnje poklone – kazao je.

darko-pink

Kćerku Lorenu, koju je dobio u razvedenom braku sa pjevačicom Anom Sević, kako sam ističe, nije vidio duži vremenski period.

– Lorenu baš dugo nisam video, ali uskoro hoću. Ona ne zna da više nema njenog dedice. Mala je ona da to razume – dodao je Darko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *